top of page
  • Writer's pictureNera Solutions

Private Label Kozmetik Ürünleriniz ile Amazon İngiltere ve Amazon Almanya'da Yer Alın!

Updated: Jan 2

Özel markalı ürünler bir şirket tarafından oluşturulan ve daha sonra başka bir şirket tarafından markalanan, pazarlanan ve satılan ürünlerdir. Private label hizmeti ile marka geliştirmek, geleneksel modellere göre birçok avantaj sağlar. Minimum sipariş ile üretim maliyetlerini düşürürken bir yanda da güvenilir, profesyonel ürünleri daha hızlı bir şekilde yaratma şansı elde edersiniz. Belki de en büyük avantajı, uluslararası standartlara uygun bir private label hizmeti sağlayan bir üretici ile işbirliği yaparak Avrupa’da satış iznini de elde etme fırsatı sunmasıdır. Küresel pazarda yer almak istediğiniz de sizin yerinize yasal süreçleri halleden bir iş ortağına ne dersiniz?

Son yıllarda private label üretimi ile kendi markasını oluşturup online pazar yerlerinde ve e-ticaret kanallarında satış yapan işletmelerin, girişimlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Ne var ki özel markalı ürünler satmak istiyorsanız, kontrolünüz dışında ortaya çıkabilecek birçok şeyi göz önünde bulundurmanız gerekir. Privete label kozmetik üretimi ile kendi markanızı yaratmak kolay olsa da onu sürdürülebilir bir markaya dönüştürmek uzun bir süreç gerektirir. Öte yandan private label kozmetik üretimi konusunda doğru bir üretici ile işbirliği yaparak dünyanın E-ticaret devi Amazonda satış yapan ve başarılı bir iş modeli geliştiren markaların da sayısı da her geçen gün artmaktadır.


Private Label Ürünlerinizi Dünya Pazarında Tanıtın


Avrupa gibi satış potansiyeli yüksek pazarlara kendi markanız altında oluşturduğunuz özel markalı ürünleri satış yapmak karlı bir iş olsa da satış yapmak için alacağınız aksiyonları gerçekleştirmek birçok girişimci için engeldir . Fason kozmetik üretimi aracılığıyla oluşturduğunuz ürünleriniz ile Avrupa’da iş yapmak istiyorsunuz fakat sürecin nasıl ilerleyeceğinden emin değilseniz size bir teklifimiz var.

Bu işin sürdürülebilir olması için operasyonel anlamda bir partnere ihtiyacınız olacak. Private label hizmeti ile istediğiniz ürünleri en iyi formüller ile hazırlayıp hayallerinizin gerçekleşmesine aracılık etmenin yanı sıra Amazon Almanya ve Amazon İngiltere’de satış yapabilmeniz için mağazalarınızı sizin yerine açıyor, gerekli tüm işlemleri gerçekleştiriyor ve satış yapmanız için hazır hale getiriyoruz. Hatta isterseniz private label kozmetik ürünlerinizin satışını Amazon’da kendi mağazamız üzerinden gerçekleştirebiliriz.

Neden private label kozmetik ürünlerinizi Amazon İngiltere ve Almanya'da satmalısınız?


Kendi markanız altında yer alan kozmetik ürünleriniz ile daha fazla satış yapma ve daha fazla kar elde etmek için dünyanın en büyük E-ticaret şirketi size bu konuda çok fazla avantaj sağlayacaktır. Küreselleşme ile beraber değişen iş modelleri ile E-ticaret önem kazanmaya devam ederken siz de bir an önce kendi markanız ile E-ticaret devi Amazon ile satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Peki Amazon ‘da satış yapmak size neler sağlar?


FBA (Fulfilment by Amazon) servisi; Amazon’da mağaza açmanıza ve sürdürülebilir iş modelinizi yaratmanıza olanak sağlar. Amazon FBA servisi size bir çok avantaj sunmaktadır:

  • Ürünlerinizi depolar

  • Satış sonrası müşteri hizmetleri konusunda Amazon sizin yerinizi yapmaktadır.

  • Ürün iadesi, para iadesi vb.gibi konularda Amazon sizin yerinize hizmet sunar.

  • Amazona eklenen ürünleri Amazon Prime’a ekleyerek uygun hale getirir ve satış potansiyelinizi artırır.

Private label kozmetik üretimi ile hem bir marka yaratıp hem de pazarlama stratejilerinizi belirlemenizi yardımcı olmak için her zaman size destek sunmaya hazırız. International Group Nacar’ın sunduğu bu hizmetten yararlanmak için iletişime geçin!

1 view0 comments
bottom of page